En eftermiddagstur

Hej hopp! 

Har nu i eftermiddag varit ute på en liten promenad med pappa här på sjukan. Gick upp till TIVA (Thorax-intensiven) som jag låg på den första månaden efter jag kom hit. Hade ett litet hopp om att kanske få träffa min favoritsköterska, Åsa som jag inte sett på flera månader. Och så glad jag blev när hon var där!! 

Vi satt och pratade en lång stund om min tid på avdelningen och hur det kommer bli när jag kommer tillbaka nästa gång, alltså vid transplantationen. Hon berättade en del grejer som stog i min journal som jag inte visste. T.ex. varför man tog beslutet att inte göra ett kejsarsnitt direkt när de upptäckte de nedsatta hjärtljuden hos Elliot. Jag blev ganska förvånad att hon kom ihåg så mycket från min journal och hon prata mycket om när jag kom in med ambulansen från NÄL och var så sjuk. Det är så härligt med såna fina människor som etsar sig fast i minnet och får en egen liten plats i hjärtat. :) 
 
Nu sitter jag här i min ensamhet på rummet eftersom pappa har åkt hem och J har inte hunnit komma ner ännu. Han slutar jobbet klockan 7 och sen är det raka vägen ner hit. Ska bli lite gott o se honom nu när vi inte setts sen onsdag.
 
Sitter o kladdar ner lite tankar och texter som så småningom ska bli blogginlägg också. Känner att jag har så mycket att skriva om, men man kan ju inte skriva allt på en gång. :)
 
Tack o hej :)


Kommentarer
Postat av: Malin -Änglamamma

Vad härligt att träffa en sådan bra person och att ni hann sitta och prata!
Kram! <3

Svar: Ja så gott. Man behöver såna människor runt sig. <3
Marie Andreasson

2013-04-21 @ 19:46:26
URL: http://josefinaelma.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: