Dagboken

Nu ikväll sitter jag här och gråter när jag läser vad ni fina människor skrivit i min dagbok från sjukhustiden. Jag blir så ledsen för all smärta ni fått uppleva och hur vackert ni skriver om mig och underbara Elliot. Idag tänkte jag dela med mig av en bild från en av de allra första dagarna som jag låg på NÄL. Det känns jobbigt att se på men oj, vad långt jag har kommit. Där låg jag, jag var döende och läkarna visste inte hur lång tid jag hade kvar. Det är svårt att ta in, att förstå att det faktiskt är jag som ligger där. Så sjuk och så nära att inte finnas mer. Nu står jag på mina egna ben, ibland skrattar jag och skojar, ibland gråter jag men framför allt så lever jag. 
 
 
Här kommer ett litet utdrag ur dagboken som min underbara svägerska Trine har skrivit. Tårarna forsade när jag själv läste detta. Jag säger det inte ofta nog Trine, men oj vad du betyder mycket för mig. Jag älskar dig och de fina pratstunderna jag får med dig när jag kan säga precis vad som helst och du alltid är lika förstående.  
 
"Hei vennen min!
Jeg savner deg...
Vondt o se dig koblet till så masse slanger og maskiner. Vondt att jag ikke kan hjelpe deg, skulle önske jeg kunne delt "jobben" med deg, slik at du kunne få slippe litt. Jeg mötte Elliot... Verdens skjönneste, mest perfekte godgutt. Jeg tenkte på deg hele tiden jeg var hos han. Jeg skulle önske de kunne legge meg i din seng så kunne jeg lagt der så du kunne holde Elliot isteden for meg. Jeg har så vondt Marie, av deg og av Jonatan, av mamman din. Jeg kan ikke ta fra dere all smerten och sorgen jenta mi. Jag kan ikke engang sette meg in i det alt sammen. Men jeg er der for dere, för og nå og i fremtiden. Aldrig glem det Marie, du kan altid ringe meg. Nå må du kjempe vennen min! Kjemp og stå på, du må bli frisk nå. Jeg savner og prate med deg, skrive med deg og väre med deg. "You are near, even if I don't see you. You are with me even if you're far away. You are in my heart, in my thoughts, in my life, always." Når du våkner er vi alle sammen her for deg, Marie. Aldri tvil på det. Jeg er så glad i deg. Klem Trine"
 
Jag blir så rörd av att läsa att ni vill ta min plats så jag kan få vila, slappna av och leva normalt en liten stund. Men tyvärr är detta min kamp som jag måste ta, men jag kommer för alltid minnas att just ni funnits vid min sida  för att ta kampen med mig. 


Kommentarer
Postat av: Alexandra

Hej Marie!
Du känner inte mig men vi bor i samma stad.
Jag vill verkligen beklaga allt som har hänt er och dig! Tycker det är så jäkla fruktansvärt och orättvist!!! Sånt här FÅR bara INTE hända!

Tycker ni är så fina ihop och önskar er verkligen all lycka till i framtiden med din kommande operation och ert bröllop :)

Ha det gott!

2013-05-14 @ 21:37:09
Postat av: Svigerinne

❤❤❤ Jeg er så glad i deg jenta mi ❤❤❤ Håper å se deg veldig snart ❤❤❤

2013-05-15 @ 06:43:10
Postat av: Kusin Alex

Älskade kusin, tycker det är så hemskt att se dessa bilder, att veta att det faktiskt har hänt, och att du var så nära att försvinna från oss. Du är stark och du klarar allt! Ta hand om varandra!
Kramar <3

2013-05-15 @ 08:46:08
Postat av: Laila

Kära lilla du! Det är så sorgligt att läsa om allt svårt som du har och som du nu går igenom. Jag har delat din blogg til mina vänner för att läsa. Det är så lätt att betrakta hälsa som något självklart men det är inte alltid så. Jag tänker på dig och hoppas innerligt att allt skall gå bra.

2013-05-15 @ 11:09:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: