En mörk dag.

Idag är en sån där dag. En sån där som bara de som känt riktig smärta kan förstå. Allt är svart och jag ser inte meningen med att fortsätta. Vad ska man göra med såna dagar? Det enda jag känner att jag kan antar jag.. låta mig själv gråta inombords och låta dagen få passera.. utan att jag kommer någonstans. Jag är förvirrad och besviken, på mig själv och på livet. Att jag inte kunde hålla mina egna barn vid liv, att jag inte sökte hjälp tidigare, att jag inte kunde få läkarna att ta ut Elliot när han fortfarande levde. Att inte kämpa för att Adrian skulle få en chans att få bli frisk. Jag är så besviken för att livet har gett mig så jävla mycket smärta. Varför ska jag behöva leva med allt detta? Finns det ingen annan som kan ta min smärta bara en liten stund?

Om jag bara hade fått gjort allt från början hade jag gjort allt annorlunda. Men nu får jag inte det. Nu får jag leva med allt detta.. skuldkänslorna och förtvivlan. Och alla ni som säger att det finns en mening med allt.. förklara för mig vad som är meningen med att mina barn är döda! Att jag aldrig får hålla om och trösta dom? Att jag aldrig får se dom le eller skratta? Aldrig någonsin!

Nu har jag fått ur mig lite av mina känslor idag. Trodde att det kanske kunde göra det lite lättare men det gör det inte. En SÅN dag är det.


Kommentarer
Postat av: Svigerinne Trine

Det finnes ingen mening alls jenta mi ❤❤❤ Gråter med deg i kveld ❤❤❤ Ufattelig glad i deg, lillebror og begge Tante's vakre engler ❤❤❤❤❤❤❤

2013-05-11 @ 22:26:47
Postat av: Reidun

Har ingen ord til tröst Marie, for det finns ikke.Men vit at vi tenker på dere og elsker dere.

2013-05-11 @ 22:58:11
Postat av: Elin

Det som hänt er finns ingen mening med.
Sorgen och saknaden kommer alltid att finnas kvar, men med tiden blir den lite mer hanterbar.
Adrian och Elliot kommer alltid att finnas med i våra tankar och hjärtan.
Det finns inget ni kunnat göra annorlunda, finns ingen som hade gjort något annorlunda.
En dag kommer du å K bli föräldrar på ett eller annat vis, å det kommer att vara ett mycket lyckligt lottat barn som har så underbara föräldrar som ni.
Kramar å styrka till dig!!!

2013-05-11 @ 22:59:45
Postat av: Svärfar

Älskar Er!
Vi finns här.

2013-05-11 @ 23:07:28
Postat av: Jag

Känner dig inte så men sett dig ute o runt korpegatan där min mor bor... Du är en kämpe och tror med tiden känns de lättare men sorg o saknad kommer nog finnas där men kanske lite lättare och bära... Önskar er all lycka :) kämpa på i slutändan tror jag allt blir till ett lyckligt slut

2013-05-13 @ 21:20:43
Postat av: Carro

Hej!
Det finns ingen mening alls med att barn rycks bort från sina föräldrar. De som säger det kan aldrig själva varit med om en sån förlust.


Läser din blogg och känner igen mig i många av dina känslor kring förlusten av dina små.
Förlorade själv min dotter som dog i min mage i v 39 i augusti förra året.

Den där ständiga frågan om man inte kunnat göra något annorlunda kommer man kanske alltid att få leva med, mer eller mindre.

Stor styrkekram till dig och en önskan om att nu får det vara slut på allt elände.

/ Carro

2013-05-14 @ 06:30:09
URL: http://www.mrsnoname.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: