Mitt "lilla" hjärta.

Ja, här kommer en bild på mig med min lilla hjärtpump. "Klockorna" som sitter på magen ska ersätta höger respektive vänster sida av hjärtat. Från dom går fyra stycken ca 2 cm tjocka slangar igenom magen och upp till hjärtat. Där blir det pumpat igenom mitt eget hjärta som i stort sett bara ligger där o latar sig. 
 
På den lilla vagnen sitter det två batterier och två drivenheter. Drivenheterna pumpar luft ut i slangarna som går upp till klockorna och gör att de pumpar. Vet inte om förklaringen klargjorde vad detta är lite mer. Har ju fått höra runt omkring att folk pratar utan att riktigt veta vad dom pratar om och att många trott att jag varit frisk för att jag fått komma hem. 
 
Ja, i övrigt är läget idag på botten. Jag har ju lyckats bli förkyld under min hästliknande antibiotikabehandling. Jag saknar pojkarna och mitt gamla liv. Men jag antar att de kommer vara många såna dagar i framtiden.  Jag är ledsen för att jag inte kommer kunna vara med mina vänner och bada o gå på krogen i sommar. Att jag kommer vara utsliten när klockan blir tio och jag måste hem o sova. Jag är ledsen för att jag vet att hur mycket jag än kämpat de senaste månaderna så har jag fortfarande så långt kvar. 
 
Det enda som lyser upp såna här dagar är min underbara familj och mina fantastiska vänner. Jag tror inte jag hade kunnat leva utan er. Jag kommer aldrig kunna ge tillbaka all kärlek och omtanke jag fått av er den senaste tiden. Men jag ska göra allt jag bara kan för att klara detta och då ska ni få all kärlek jag någonsin kan ge! <3 


Kommentarer
Postat av: Anna Haugstöl

Jag följer dig här Marie och du finns i mina tankar! <3 kram Anna

Svar: Tack Anna! <3
Marie Andreasson

2013-05-04 @ 16:04:59
Postat av: Malin -Änglamamma

Intressant att läsa om hjärtpumpen! <3
Kram

2013-05-04 @ 17:18:09
URL: http://josefinaelma.blogg.se
Postat av: Reidun

Hei Marie,Fin bild :)Du skriver så bra Marie og berörer så mange ! Håper du snart kommer over til oss igjenn,det er veldig koselig å ha deg på besök :) Gla i deg !

2013-05-04 @ 20:45:13
Postat av: Terese

Ja det är fan tråkigt att du blev förkyld just nu, krya på dig! <3
Det spelar ingen roll om du inte kan bada eller kan gå på krogen denna sommaren, finns så mycket annat att göra än det.. att bara vara hos dig, ligga i soffan och jäsa och snacka skit är faktiskt mycket roligare än att trängas på en äcklig krog bland massa fulla dryga människor ska jag säga och bada.. kan ge dig ett riktigt gott fotbad och kanske en fotmassage hehe :) ska hitta på en massa annat kul den här sommaren. jag älskar dig gumman <3 // din knäppa Terese!

2013-05-04 @ 22:42:07
Postat av: Andrea Stade

Marie, jag vet att det pratas mycket i den här lilla staden. Men, jag har inte hört någon säga att din kamp är över. Jag tänker på dig jätteofta och hur orättvist det här är.

Jag kan absolut inte relatera på något vis till det du har gått igenom. Däremot har jag en egen kamp. En sjukdom att dras med hela livet som rent ut sagt är helt förjävlig och sjukhusbesök minst två gånger i veckan. Dessutom ser jag helt frisk ut. Så jag förstår vad du menar med att man blir deppig för allt man har missat och kommer att missa och känslan av att ingen förstår hur jäkla dålig man har varit eller är.

Jag tycker du är så jäkla stark som ens orkar skriva om det. Och det är nog bästa sättet att slippa höra olika versioner på stan.

Tänker på dig och hoppas att du snart ska bli bättre och kunna få tillbaka ditt liv. Det finns många som tycker väldigt mycket om dig och som bryr sig om dig. Är det någon som fixar att ta sig igenom allt det här så är det du! Många styrkekramar! <3
/Andrea

2013-05-06 @ 00:48:06
Postat av: Anonym

Du er et menneske å være stolt av.Makeløs er du:):)

2013-05-06 @ 11:35:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: