Fredag!

Hej alla! :) 
 
Denna veckan har jag haft småsyskonen här hela veckan och det har varit supermysigt! =) De har haft höstlov och ville passa på att umgås lite med storasyster, vilket gör mig väldigt glad! J har kommit hem ifrån sin "affärsresa" och är nu vrååålförkyld! Inga pussar på han inte och när han var som värst fick han sova i gästrummet! Stackarn! Men jag vill faktiskt inte bli sjuk och just nu har jag immunförsvar som en nyfödd! Annars denna veckan har det inte hänt så mycket, jag gjorde en krans till pojkarna igår som vi ska åka upp med till minneslunden imorgon när det är Allahelgona. Blev riktigt nöjd för att vara min första krans! :) 
 
 
Idag har vi bokat transfer från flygplatsen och hotellet som vi ska bo på när vi kommer till London! Riktigt mysigt hotell mitt vid Russel Square! Längtar verkligen nu, det ska bli så skönt att komma iväg! 
 
 
Verkar som ett ganska fint och mysigt hotell och självklart ingår English Breakfast! Gillas starkt! :) 
 
Oså har jag vart igång och unnat mig sjäv igen! Fick köpa mig en jacka eftersom denna hösten är helt konstig och de enda jag har är antingen en supertjock vinterjacka eller jättetunn sommarjacka så fick det bli en ny parkas! Så denna är nu påväg hem till mig! Yey! :)
 
 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: