Helgen!

Denna helgen har J varit ledig så vi har passat på och bara tagit det lugnt! Igår var vi uppe i minneslunden på förmiddagen jag, J och pojkarnas farfar, mormor och morbror. Sen åkte vi hem till mamma och bakade massa bullar och bröd. På kvällen åkte vi en tur till upp till kyrkogården för att se på alla fina ljus de hade tänt och även tända några egna. Efter det gjorde vi tacogratäng och fick trevligt besök så vi spelade spel och tjötade fram till kl. 1. :)

Idag har vi varit uppe i Norge och grillat vilket var både kallt och blött men väldigt trevligt. Nu sitter jag i soffan och kollar på J och hans kompis när de spelar NHL.

Imorgon är det dags för återbesök på akuten och IVA på NÄL. Väldigt blandade känslor inför detta då jag ska träffa överläkaren som tog beslutet att de inte skulle ta ut Elliot när han fortfarande levde. Behöver fråga om en del saker som jag inte är säker på hur jag kommer kunna hantera svaret på. Men jag måste ändå ställa dom för att kunna gå vidare. Ska även få träffa en del sköterskor som hade mest hand om mig när jag låg där. Kommer bli en riktig tuff dag men förhoppningsvis får jag lite lugn och ro inför detta efter besöket.

kram till er därute ❤


Kommentarer
Postat av: Anonym

Hoppas det går bra för dig! Jag kommer att tänka på dig imorgon! Vet själv hur jag känner inför thiva och besöket där men kan aldrig förstå hur du känner inför imorgon. Kraam Sofia

2013-11-03 @ 21:43:13
URL: http://www.poffen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: