Bra besked!

Hej alla! 
Nu har jag varit på sjukhuset igen och fick då veta att cancern inte spridit sig! Så otroligt skönt!
De tog bort lite extra runt om där märket suttit och denna gången blev det stygn även invändigt och 8 utvändigt. Så nu har jag ett till snyggt ärr att lägga till i min samling. Kommer att gå på regelbundna kontroller framöver för att hålla koll på alla märken. Gött att veta att de har koll. :)
 
 
 
Ja, annars händer det väl inte så mycket. I helgen hade jag besök av Sofia och hennes mamma från Lindome, var supertrevligt och så skönt att kunna prata med folk som faktiskt förstår. Man får så mycket underliga kommentarer från folk och jag märker ju att det beror på att man inte vet vad man ska säga. Fast de dummaste kommentarerna får man ändå från de som aldrig upplevt något riktigt hemskt. De bara säger sånt de tror att man ska säga, sånt som man hört i filmer. Tycker nog att det är bättre att knipa om man inte har nåt vettigt att framföra. 
 
Imorgon blir det en liten tur till vårdcentralen för att kolla blodtrycket då jag har varit väldigt yr o illamående den sista tiden. Var bara att ringa till de goa sköterskorna på Sahlgrenska så fixa dom alltihop. Är så grymt skönt att få bra bemötande från vården. Det gör verkligen stor skillnad för humöret när man får den hjälpen man behöver direkt utan att behöva tjata sig till det. Särskilt när man har så mycket med sjukhusen att göra. 
På torsdag är det en sväng till Uddevalla sjukhus som gäller för ett besök på hjärtmottagningen. Lite vanliga provtagningar och ett EKG! 
 
Nu håller de även på att lägga golv i lägenheten, så för tillfället bor vi hemma hos mamma för att jag ska slippa vara i byggdammet. Tål ju inte riktigt det nu när jag är så känslig för lunginflammationer osv. Så jag hoppas de ska vara färdiga med det till helgen så jag kan pyssla och möblera lite hemma när J ska åka till Oslo och Stockholm. :)
 
Kram på er! 


Kommentarer
Postat av: Tante Wenche

Kjempebra Marie, blir koselig å pyssla i heimen etterpå nå:)

2013-10-22 @ 17:56:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: