En händelserik vecka!

I söndags kom vi hem ifrån en härlig semester i Danmark. Det var första semestern vi varit på sedan jag blev sjuk. Hade det jätteroligt med alla syskonen, J, pappa, hans fru & min brors tjej! Vi var på Lalandia så en hel del badande blev det. Också bowlade vi, åkte skridskor och spelade minigolf. 
På lördag kväll tog de andra några öl men jag står helst över nu för tiden. Har märkt att jag blir otroligt dålig av att ens dricka en cider så jag skippar det. Fast man kan ju ha roligt för det! :)
 
Nu idag har jag hållt på och packat inför avresan ikväll. Det är knappt så man hinner packa upp det andra innan nästa väska ska packas! Det är så skönt med full rulle!! Nu ikväll bär det av ner mot Göteborg för en ny biopsi imorgon och om det är en nolla återigen så behöver jag inte göra någon ny före i December. Skönt!!! 
Sen ska jag också träffa Sofia som jag skrivit om tidigare i bloggen. Hon har äntligen fått sitt nya hjärta nu och kämpar på som bara den på avd. 139. Ska bli väldigt kul att träffa henne igen, och utan pump dessutom! :)
På eftermiddagen imorgon ska jag på återbesök på TIVA (thorax-intensiven) för att få se lite bilder de tog på oss och Elliot samt gå igenom dagboken som personalen skrev när jag låg där. Det är väldigt blandade känslor för besöket imorgon. Det ska bli skönt på ett sätt att få svar på alla frågor men samtidigt jobbigt att komma tillbaka till ett ställe som jag låg när jag var döende. Jag hoppas och tror att det kommer gå bra i alla fall.
 
På fredag är det som vanligt ett läkarbesök efter biopsin och efter det ska vi äta lunch med Åsa, en sköterska från TIVA som jag inte träffat sen i juni när jag blev transplanterad. Ska bli så kul!!! Sen händer det mest spännande på hela veckan. Vi åker vidare direkt till Stockholm för att vara med i nyhetsmorgon på tv4! Jag är så jäkla nervös men tycker det är bra att de hör av sig och verkligen vill väcka frågan om organdonation. Tanken är att jag ska berätta min historia och att de även ska ta dit någon annan som har lite koll på detta om hur man registrerar sig osv. 
Så nu ikväll har jag försökt komma på vad jag ska ha på mig, vilket inte är det lättaste eftersom jag hatar att prova kläder! Men förhoppningsvis så lyssnar folk på vad jag säger istället för att kolla på mina kläder! ;)
 
 
Tack för mig! 
 


Kommentarer
Postat av: Anonym

Så mye fint som skjer rundt deg nå, sikkert blir det mye vondt også, men likevel. Moro å følge deg. Tante Wenche:)

2013-10-02 @ 20:48:26
Postat av: Camilla

Tack för att du länkade via FB! Jag raderade mitt Bloglovin konto för ett tag sedan och därmed försvann alla mina bloggar jag följer. Du är en sådan inspirerande person att följa. Nu är det ordning på fortet igen!
http://omlivetefter.blogspot.se
Så spännande med TV4!

2013-10-03 @ 00:48:39
URL: http://omlivetefter.blogspot.se
Postat av: Birgit Larsson

Fint att höra dig på TV idag. Finns inte ord för vår ödmjukhet o beundran inför din och Sofias kämparglöd.

2013-10-05 @ 09:29:41
Postat av: sofia

Hej!
Du va superfin på tv! Jättefina kläder, så de ska du verkligen inte vara orolig för! Va härligt att du fått bada!! Ska jag nog me göra när jag blir utsläppt härifrån! Kram! // sofia

2013-10-06 @ 10:56:56
URL: http://poffen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: