Full rulle!

Hallå allihopa!
 
Nu är jag landat hemma igen efter en hektiskt vecka i Göteborg och Stockholm. Tänkte berätta lite om min kaotiska kväll natt när vi kom upp till huvudstaden. Jag får ju som jag skrivit tidigare en hel del migrän av medicinerna jag äter och detta kom såklart i bilen på väg upp. Jag började kräkas redan vid 8 på kvällen och höll på konstant i många timmar. Eftersom medicinerna ska tas på fasta tider blev jag orolig när första dosen kom upp igen så jag ringde till Transplantationsavd. på Sahlgrenska. Där fick jag besked om att ta medicinerna på nytt men de kom upp igen. Efter det sa de att jag skulle åka in till Karolinska för att få något som stoppade kräkningarna. Sagt och gjort, vi blev kvar på sjukhuset till klockan var tio i 7 på morgonen. Taxin skulle hämta oss halv 8 för att köra oss till tv4 studion. Behöver jag säga att det blev ganska stressigt?
 
När vi kom tillbaka till hotellet var det bara att kasta sig i duschen och klä på sig. Jag såg minst sagt kaotisk ut när jag stövlade in i sminket hos tv4. Fick be om ursäkt och förklara vad som hänt. Sedan var det bara att sitta i ett rum och vänta på min tur och med tanke på sömnbristen blev där en del gäspningar. Men när det var dags för min intervju bet jag ihop, tog modet till mig och gick in. Trots att jag inte hade fått en minuts sömn under natten. 
Jag blev faktiskt nöjd med resultatet av intervjun men det var lite synd att reportern inte var lite mer påläst om min historia. Han hade helt missat att vi förlorade även första sonen så det blev en ganska pinsam tystnad när han frågade hur gammal mitt första barn var, och jag sa att han var död. Men i övrigt var han väldigt behaglig och lätt att prata med. Här kommer en länk till klippet för er som missat det, 
 
http://www.youtube.com/watch?v=CheeFaLa-jI
 
Idag är det ju även så att donationsveckan startar och det händer lite spännande saker även denna vecka. Imorgon kommer artikeln i GP ut som jag gjorde med frilansjournalisten Anna för ett litet tag sen. På onsdag kommer en snubbe från tidningen Året Runt för att göra en intervju. På lördag kommer jag och mamma tillsammans med MOD och flera andra frivilliga stå på Nordstan och informera om organdonation och hjälpa förbipasserande att registrera sig. Kommer nog bli en toppendag! :)
 
Kram på er alla där ute! 


Kommentarer
Postat av: wenche

Tøff du er Marie som klarer å snakke så rolig om det som hendte. Men han burde jo ha visst det om det første barnet ja, ble dumt.

2013-10-07 @ 14:30:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: